Több mint 20 év után kibékült Ganxta Zolee és Dopeman

Forrás: Czerkl Gábor -
békülés Pityinger László Ganxta Zolee háború Dopeman Ganxta Zolee és a Kartel
Ganxsta Zolee és Dopeman a 90-es évek meghatározó alakjai voltak, Kartel nevű zenekarukkal az ország legsikeresebb csapatának számítottak, ám a két rapper útjai végül a kétezres évek elején Dopeman kiszállt a zenekarból, és ezzel barátként is elváltak útjaik.

Dopeman, azaz Pityinger László kilépése a csapatból durva adok-kapokba torkollt a magyar gengszterrap két legnagyobb alakja között. Több mint két évtizeden át nem jelentek meg együtt sehol, sőt gyakoriak voltak a durvább beszólogatások is egymásnak.

Dopeman és Ganxsta Zolee Forrás: Czerkl Gábor

Ám a kibékíthetetlen ellentét nem is annyira kibékíthetetlen, mint kiderült Ábrahám Róbert Heti Freak Show című műsorában, olyannyira nem, hogy a Blikk kamerái előtt el is mondták, hogy valójában mindig is barátként gondoltak egymásra, függetlenül attól, hogy éppen mit kiabáltak a másikra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.