Ganxsta Zolee: "Hazudik, aki azt mondja, hogy ebben a szakmában nincsenek alkoholproblémái"

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
Ganxsta Zolee rehab Life TV Bréking alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV Bréking című műsorában Harsányi Levente, Ganxsta Zolee és Sydney van den Bosch a függőségről beszélgetett Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóra műsorvezetőkkel. A téma Kiss Tibi alkoholfüggése kapcsán volt aktuális, és Ganxsta azonnal hozzá is tudott szólni a témához.

Kiss Tibi említésére Ganxta azonnal hozzátette, hogy a Quimby frontembere kiváló barátja. Az alkoholproblémákkal kapcsolatban pedig elmondta, hogy szerinte az ő szakmájukban mindenki küzd ilyen gondokkal, ő is, aki pedig ezt tagadja, az hazudik.

Ganxsta Zolee Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

"Ebben az állásban ki nem? Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Aki rendesen, jól csinálja a szakmáját, az biztos, hogy küszködik ilyen problémákkal, mert ha nem, akkor az nem jó rockzenész" - mondta Zolee.

Arra nem tudott válaszolni, hogy miért szükséges a zenéléshez az alkohol. Azt mondta, az ember egyszerűen belekeveredik, sodródik. Nem titkolja, hogy vannak problémái, de nem fog rehabra menni: "Tök jól érzem így magam! Majd ha én akarok leszokni, akkor leszokok, de nekem ne mondjátok meg, hogy én le akarok szokni!"

További részletek ma este a LifeTV-n, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.