Szívszorító! Előkerült az utolsó fotó Suhajda Szilárdról

hegymászó Mount Everest Suhajda Szilárd
Suhajda Szilárdot nem találta meg a Mount Everesten a keresésére május 26-án reggel indult mentőcsapat, ezért befejezték a keresést. Most megszólalt az a hegymászó, aki utoljára találkozott Szilárddal. 

Price Márton azt mondja, Szilárd nagyon jó formában volt, még beszéltek is egymással, sőt, közös fotót is készítettek a csúcstámadás előtt. Neki sikerült feljutnia oxigénpalackkal, a békéscsabai hegymászó keresését azonban azóta már megszüntették, és a családja is feladta a reményt, hogy valaha élve viszontlátja őt.

Szívszorító! Előkerült az utolsó fotó Suhajda Szilárdról Forrás: TV2

"Mentem felfelé, és nekem sok sikert kívánt a csúcsmászáshoz. Mondtam neki, hogy én is nagyon sok sikert kívánok neki, és akkor másszon, amikor mások is lesznek, annak ellenére, hogy serpa segítsége nélkül és oxigénpalack nélkül mászik. Tényleg nagyon jó erőben volt"

- mondta Márton a Tényeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.