Eugénia hercegnő kisbaba szülés
Fiúgyermeknek adott életet Eugénia hercegnő, a brit uralkodó, III. Károly király 33 esztendős unokahúga, a néhai II. Erzsébet királynő unokája. Az újszülött a 13. helyre került a brit trónutódlási sorban.

A gyermek - Eugénia második fia -, aki az Ernest George Ronnie nevet kapta, múlt kedden jött a világra, de a hercegnő csak hétfőn, az Instagramon jelentette be a kisfiú megszületését. Ernest George Ronnie 7 font és 1 uncia, vagyis valamivel több mint 3200 gramm súllyal született. Eugénia első gyermeke, August Philip Hawke februárban ünnepelte a második születésnapját.

Eugénia hercegnő András yorki hercegnek, a tavaly szeptemberben elhunyt II. Erzsébet királynő harmadik gyermekének, III. Károly öccsének másodszülött leánya. Édesanyja András elvált felesége, Sarah Ferguson.

A hercegnő, aki angol irodalmat és történelmet tanult Newcastle egyetemén, a királyi család hivatalos tevékenységében nem vesz részt, polgári állása van, a londoni Hauser and Wirth kortárs képzőművészeti galéria igazgatói tisztségét tölti be. Eugénia és polgári származású férje, Jack Brooksbank 2018. október 12-én házasodott össze. Jack Brooksbank 2010-ben, egy svájci sítúrán ismerkedett meg Eugéniával, és öt éve, nicaraguai utazásuk idején kérte meg a hercegnő kezét.
A vagyonos családból származó Brooksbank divatos - a királyi család ifjabb tagjai által is látogatott - londoni klubok és szórakozóhelyek igazgatója volt, ezzel azonban később felhagyott, és saját borkereskedő céget alapított. Emellett néhány évig az Oscar-díjas hollywoodi sztár, George Clooney és barátai alapította Casamigos tequilacég globális márkanagyköveteként is tevékenykedett, tavaly óta pedig az egyik Casamigos-alapító nagybefektető, Michael Meldman ingatlanforgalmazó konglomerátumának marketingvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.