Megdöbbentő hasonlóság: Harry herceg kislánya és Eugénia hercegnő kisfia akár ikrek is lehetnének

ikrek Eugénia hercegnő királyi család hasonlóság brit királyi család Lilibet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők mindent látnak, és mindent észre is vesznek: ezúttal arra figyeltek fel, mennyire hasonlít egymásra Meghan és Harry kislánya és Eugénia hercegnő kisfia.

A megdöbbentő hasonlóságot azután szúrták ki a netezők, hogy Eugénia pénteken egy új videót posztolt Augustról az Instagramra. Szó, ami szó, Meghan Markle és Harry herceg kislánya és Eugénia hercegnő kisfia akár édestestvérek is lehetnének, annyira hasonlítanak egymásra.

Eugénia hercegnő jelenleg második gyermekével várandós, fia pedig a napokban ünnepelte második születésnapját: ez alkalomból köszöntötte őt az édesanyja. A kommentelők közül van, aki úgy fogalmaz, a kis Lilibet és August akár ikrek is lehetnének, mások szerint a hasonlóság oka a királyi család erős génjeiben keresendő -írja a Daily Mail cikke alapján a szeretlekmagyarország.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.