Szemcsepp helyett pillanatragasztót csepegtetett a szemébe egy fiatal lány

fiatal lány ragasztószalag orvos szemcsepp szemhéj
Összekeverte a pillanatragasztó és a szemcsepp dobozát egy 22 éves floridai lány, és utóbi helyett előbbit nyomta a saját szemébe. Mire észrevette a bakit, az egyik szeme már összeragadt. 

A Lyd nevű TikTok-felhasználó videóban mondja el a tévedését és annak következményei miatt elszenvedett orvosi beavatkozást, mely rendkívül fájdalmas volt számára.

A videóban, melyet a Blikk szúrt ki, amelyben a fiatal lány elmeséli, hogy először oldószerrel próbálták szétnyitni a szemhéját, de az nem segített, ezért az orvosok megpróbáltak lekaparni a ragasztót, ám az sem hozott eredményt, így végül azonban csak egy fémeszközzel tudták kinyitni a szemét.

A videóhoz azt írta, hogy még utána is nagy fájdalmai voltak, és a szeme, miután sikerült megszabadítani a ragasztótól, vérvörös volt.

@icyylyd Not fun :))) read bottles before using! #fyp#superglueineye#foryoupage#foryou♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.