Különleges, méregdrága órával lepte meg a kislányát Meghan Markle

karóra Cartier Tank Francais Meghan Markle érték Lilibet Diana
Több mint kétmillió forint értékű karórát vásárolt kislányának Meghan Markle, de még azelőtt, hogy megismerte volna férjét, Harry herceget. A kis Lilibet egyelőre nem kaphatja meg az ajándékát. 

Eljön majd a nagy nap, amikor Lilibet hercegnő elképesztő ajándékot kap édesanyjától, Meghan Markle- től.

2015-ben, hat évvel Lilibet születése előtt Meghan egy interjúban elárulta, hogy luxusajándékot vásárolt magának, amit egy napon a saját lányának szeretne továbbadni. Ám az nem mostanában lesz, mivel Lilibet még csak a második születésnapját ünnepli, melyre szüleitől valószínűleg a korának megfelelő ajándékokat kapott.

A Cartier Tank Francaise órát, melynek értéke több mint 2 millió forint, akkor vette Sussex hercegnéje, amikor erről a címről még csak álmodozhatott. Az értékes ajándékkal magát lepte meg, amikor megtudta, hogy a Briliáns elméknek lesz 3. évada is, melyben akkoriban ő is szerepelt.

Meghan akkor a Hello! magazinnak azt mondta: "Azt tervezem, hogy egy nap a lányomnak adom".

A hercegnének van egy másik Cartier Tank Francaise órája is, amely korábban néhai anyósa, Diana hercegné tulajdona volt, és amit feltehetőleg Harry herceg ajándékozott neki még kapcsolatuk hajnalán - írja a brit Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.