Így tudatta Csányi Sándorral Tenki Réka, hogy kisbabát várnak

Forrás: Instagram/jesuisbelleofficial -
Csányi Sándor kisbaba terhességi teszt Tenki Réka
Tenki Réka volt az egyik vendége a WMN Nyílt lapokkal című műsorának. Ez egy rendhagyó kártyaparti az Örkény István Színház művészeivel, akik nézői kérdésekre válaszolnak. 

Az egyik kérdés az volt, hogy mi a legromantikusabb dolog, amit a színészek megtettek valakiért. Novkov Máté a lánykérést említette, amit alaposan megtervezett, Tenki Réka pedig elmesélte, hogyan tudatta Csányi Sándorral, hogy kisbabájuk lesz.

Csányi Sándor és Tenki Réka Forrás: Instagram/jesuisbelleofficial

"Egyszer próbáltam romantikus lenni Sanyival, amikor megtudtam a vécén, hogy kisbabánk lesz. Nagyon izgultam, és megvettem neki a kedvenc pálinkáját, kiraktam az asztalra, és akkor odaraktam a tesztet, és elbújtam a kanapé mögé, mert közben féltem, hogy fog reagálni. És megjött előadás után, és ez van, hogy: 'Jaj, de édes vagy!' Édes?! Mi az, hogy édes, hogy lehet erre azt mondani, hogy édes??? És kiderült, hogy a tesztet nem vette észre, csak a pálinkát!" - mesélte Réka, aki ezek után felhívta a férje figyelmét arra, hogy valami más is van az asztalon. Csányi aztán csak annyit reagált, hogy: "Jaaa, jaaaa, na, igyunk egyet!', de természetesen nagyon boldog volt.

A színésznő viccesen megjegyezte: nem ajánlja nőtársainak, hogy a pia mellé bármilyen fontos dolgot tegyenek az asztalra. A második gyereknél már rutinosabb volt, akkor már kihagyta az italt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.