Fazekas Vivi a baráti köréből választott szerelmet: Molnár Guszti volt felesége ezúttal biztosra ment

Forrás: Fazekas Vivien/Instagram -
barátság szerelem kapcsolat Fazekas Vivi
Fazekas Vivi nemrég vált el Molnár Gusztávtól, de a kapcsolat már korábban tönkrement a színész alkoholizmusa miatt. A nő úgy volt vele, hogy már megégette magát az első látásra szerelemmel, ezúttal szeretett volna olyan férfit, akihez lelkileg eleve kötődik. 

Fazekas Vivinek jelenlegi párjával közös a baráti köre, új szerelme ismerte a volt férjét is. Még csak barátok voltak, amikor már azt érezte, hogy megbízhat a férfiban, neki elmondhatja a családi problémákat. A szerelem ebből a barátságból alakult ki közöttük.

Fazekas Vivien Forrás: Fazekas Vivien/Instagram

Noha korábban voltak első látásra szerelmi kapcsolatai, ma már inkább a barátságból szerelem jellegű kapcsolódásokban hisz, de legalábbis a jelenlegi párkapcsolatában egészen biztosan.

"Számomra a szerelmem egy olyan társ, akivel bármit megoszthatok. Legyen a jóbarátom, legyen a szeretőm, legyen a szerelmem - és akkor nem is akarok túl sokat" - magyarázta el a Reggeliben Fazekas Vivien, hogy ő mit ért a szerelem fogalma alatt.

A beszélgetés másik résztvevője, DJ Nikita egészen másképp látja a helyzetet: ő csak az első látásra szerelemben hisz. Férjével is így szerettek egymásba, szerelmük pedig már 4 éve töretlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.