"Lehet, hogy végem, de legalább élek" - Schobert Norbi úgy érzi, a visszavonulása jelenti számára életet

Forrás: TV2 -
Frizbi TV visszavonulás egészség Schobert Norbi Hajdú Péter
Schobert Norbit megviselték az elmúlt időszak történései: nem elég, hogy betegségekkel kellett szembenéznie, egy 40 milliós bírságot is kiszabtak rá, nem csoda, ha a visszavonulás mellett döntött. A cégét eladta, de nem csügged, a fitneszgurunak új tervei vannak.

A Frizbi TV-ben mesélte el Hajdú Péternek, hogy, ahogy korábban elmondta, feleségének, Rubint Rékának fog segíteni továbbépíteni a saját brandjét.

Norbi Hajdúnak elmondta, hogy szerinte az új EU-s szabályok miatt szigorúbbak a szabályok, de reklámszempontból úgy érzi, ő nem hibázott. Ám azt nem tudta, hogy a közösségi média live-ok is számítanak, ott pedig kötetlenebbül fogalmazott.

Schobert Norbi Forrás: TV2

Norbi azt is elárulta a műsorban, hogy az Update céget már elengedte, a stroke-ja után amúgy sem tudott vele foglalkozni egy évig, és a mai napig sem 100 százalékos az egészsége. Fáj neki, hogy el kellett engednie, de az egészsége érdekében ezt tartotta a legjobb megoldásnak.

Nyár után visszatér a tornához, saját korosztályának tart majd edzéseket, hetente egyszer.

„Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül. Szükségem van az emberek szeretetére és arra, hogy folyamatosan menetben legyek. Képtelen lennék arra, hogy csak úgy legyek és ne csináljak semmit. Ha az édesanyám, a feleségem és a gyermekeim boldogok, akkor az én életem teljes tud lenni anélkül is, hogy egy cégbirodalmat irányítsak. Ha most belegondolok, talán az életemet köszönhetem annak, hogy visszavonulásra kényszerítettek egy igazságtalan döntéssel. Hiszen, ha még pár évet stresszelek és harcolok, szinte biztos, hogy az íróasztal mögött érne a vég egy újabb sztrók vagy szívroham képében. Szóval lehet, hogy végem, de legalább élek..." - mondta el Hajdú Péter YouTube-on megnézhető műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.