"Megterhelő számomra, ami történt" - Schobert Norbi nyugalma csak a látszat

Rubint Réka -
Rubint Réka update Schobert Norbert születésnap alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi elárulta, mik a jövővel kapcsolatos tervei: a háttérből segítené a feleségét.

Schobert Norbi a hétvégén ünnepelte az 52. születésnapját a szeretteivel. A fitneszguru elárulta, egyre nehezebben békél meg a korával, de arról is beszélt, mik a tervei.

"Nagyon meghatódtam, az én családom mindig képes valamivel meglepni. Idén nem vágytam nagy felhajtásra, ez így pont tökéletes volt. Szeretem a születésnapjaimat, de azért bevallom, egyre nehezebb megbékélnem a korommal. Az 52 azért már eléggé a B oldal közepe, ebbe azért nem jó belegondolni. Ugyanakkor hálával is tartozom, hogy bár többször szembe kellett néznem a halállal, mindig győztesként kerültem ki, és most is itt lehetek a családommal. Egészségileg pedig minden korábbi problémám ellenére jól vagyok, ez a legfontosabb" - mondta a Blikknek Norbi, aki mögött üzleti szempontból nehéz időszak van.

Schobert Norbert a feleségére szeretne koncentrálni Rubint Réka

"Bármennyire is megterhelő számomra, ami történt, igyekszem a helyén kezelni a dolgokat. Bár úgy tűnhet, nem visel meg mindez, a nyugalmam csak látszat. Jelenleg is napi szinten négy-öt órát csak az üzletért dolgozom, de tudom, hogy idővel minden a helyére fog kerülni" - mondta és elárulta, mit tervez a jövőben. "Komoly céljaim vannak, de nem saját magammal. Rékának és az Alakreformnak szeretnék a háttérből segíteni a fejlesztésében. A feleségem hihetetlen nő, aki több mint tizenhárom éve megállíthatatlanul és hatalmas lelkesedéssel, hittel építi a márkáját. Bár jelentős sikereket ért már el, sokkal többet érdemelne, és én ebben szeretném őt támogatni. Rá és az ő üzletére fogok koncentrálni, és segíteni abban, hogy elérhesse az álmait."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.