Családra vágyik Vastag Csaba: volt idő, amikor egy kisgyerek láttán elsírta magát

esküvő családalapítás Vastag Csaba Domján Evelin gyermek
Vastag Csaba oltár elé állt élete szerelmével, Evelinnel. A friss házasok már készen állnak a családalapításra.

Könnyek közt mondta ki a boldogító igent Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin. Az esküvői előkészületek a legnagyobb titokban zajlottak. A lakodalom is fényűző volt, de az énekes a lánykérést sem aprózta el, Evelin 25. születésnapján tette fel a nagy kérdést. Csaba azt állítja, hatalmas fejlődésen ment keresztül a kapcsolatuk során, olyannyira, hogy ma már tudatosan készül az apaszerepre.

"Sosem gondolkodtam azon, hogy leszek-e apuka, vagy nem. Volt olyan időszak, amikor kisgyerekeket láttam, akkor sírnom kellett valamiért, és ezt nem tudtam magamban hova rakni. Nyilván nem szomorúságomban, hanem azért, mert úgy éreztem, ez az életemből hiányzik, és talán sosem lesz gyermekem a munkámból adódóan. Most mégis azon kapom magam, hogy igyekszem ezt az egészet úgy összerakni, hogy egy családcentrikus, kapcsolatorientált és a gyerekekre fókuszáló jövő kialakításán dolgozom" - mondta Csaba a Mokkában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.