Cinthya Dictator figyelemzavaros, hiperaktív gyerek volt, emiatt gyakran gúnyolták és kinevették

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator -
Kirakós fotóművész Cinthya Dictator Tatár Csilla hiperaktív gyerek
Cinthya Dictator nem volt mindig olyan magabiztos nő, mint manapság. Gyerekként sok gúnyolódással kellett szembenéznie, figyelemzavaros hiperaktivitása miatt sokszor tanáraitól sem azt kapta, amit egy pedagógustól elvárna az ember.

Sokszor kinevették, lebutázták a fotóművészt, aki az órákon gyakran beszélgetett, nem figyelt, de ezt nem rosszaságból tette, aki utólag megérti, hogy nehéz lehetett vele a tanárainak.

"Egy figyelemzavaros, hiperaktív gyerek – visszagondolva – baromi idegesítő lehetett. Próbálták elmondani a tananyagot, és én például másokkal beszélgettem" - vallotta be Tatár Csilla Kirakós című műsorában.

Cinthya Dictator Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

Az áttörést az hozta el Cinthya életében, hogy felvették egy művészeti gimnáizumba, ahol meglátták a tehetségét.

"Mikor a gimnáziumba felvettek, ráadásul egy művészeti gimnziumba, ott megjött az önbizalmam, mert már jó úton voltam. Becsülték, amit tudok" - derül ki a műsor előzeteséből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.