Aurelio Caversaccio: "Nagyon elszállt velem a ló, és ez volt a fék"

emberrablás börtön Aurelio Caversaccio változás
Lassan másfél éve él rácsok mögött a ValóVilág korábbi nyertese, akit emberrablás és egy korábbi felfüggesztett büntetése miatt 3 év 5 hónap letöltendő szabadságvesztéssel sújtottak. A körülmények teljesen átformálták a botrányhőst – mintha kicserélték volna!

Aurelióval a HOT! magazin készített interjút a Budapesti Fegyház és Börtön rácsai mögött. A híresség úgy érzi, amióta bevonult a börtönbe, a körülményekhez képest megnyugodott a lelke. Azt mondja, egy idő után beleszokik az ember a börtönéletbe. Minden nap dolgozik, korábban csontvázakat szerelt össze, most pamut szatyrokat hajtogat. Termápiás munka ez.

"Jó dolgozni, mert az ember érzi, hogy van haszna, és az idő is jobban megy vele. Nem akartam semmittevő lenni a börtönben. Szokatlan, mert régen nem volt soha olyan munkahelyem, ahol reggel hattól délután egyig kellett gürizni, de nem panaszkodom" - mondta a botrányhős.

A börtönben töltött idő alatt Aureliónak volt ideje átgondolni, milyen hibái voltak, s hogyan változtatna azokon:
"Mielőtt bejöttem, az utolsó másfél évem álmatlansággal és rémálmokkal telt. Katasztrofális volt, nem nagyon tudtam aludni, nagyon szar állapotban voltam. Aztán bejöttem, eltelt két hónap, helyreállt a bioritmusom. Fura ezt mondani, de jobbakat alszom bent, mint kint – állította Aurelio, akinek az édesanyját megviseli ez az időszak. – Nagyon szenved. Vár haza, és hisz bennem. Látja, hogy sok mindenben változtam. Csúnya ezt mondani, de örül, hogy azzal, hogy bejöttem, kicsit benőtt a fejem lágya. Ennek sokkal rosszabb vége is lehetett volna. Nagyon elszállt velem a ló, és ez volt a fék."

A teljes interjút a szerdán megjelenő HOT! magazinban olvashatod!

Aurelio Caversaccio: "Nagyon elszállt velem a ló, és ez volt a fék" Forrás: HOT! magazin



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.