Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 20 éves fia szülei tökéletes keveréke - Fotó

Matthew Broderick James Wilkie Broderick Sarah Jessica Parker fia
James Wilkie Broderick ritkán vesz részt vörösszőnyeges eseményeken, most azonban kivételt tett, és elkísérte szüleit a Barátnőt felveszünk című film bemutatójára.

A hollywoodi szülőknek nincs könnyű dolga, ha távol akarják tartani a gyerekeiket a rivaldafénytől, hogy viszonylag normális éltetet biztosítsanak neki. Sarah Jessica Parkernek és Matthew Brodericknek azonban sikerült a lehetetlen. A gyerekek születés óta nagyon ritkán mutatták meg őket, eltekintve pár filmbemutatótól.

Matthew Broderick és fia, James Wilkie Broderick a Barátnőt felveszünk film bemutatóján Forrás: AFP/Angela Weiss

Így tettek most is: hosszú idő után Broderick legújabb filmjére hívták el magukkal a Wilkie-t, aki pont annyira hasonlít az édesanyjára, mint az édesapjára. A büszke szülők ikerlányaikat most nem vitték magukkal, de korábban már őket is megmutatták.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick egy régebbi filmbemutatón gyermekeikkel Forrás: NurPhoto via AFP/John Nacion/NurPhoto/John Nacion




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.