Elképesztő! Sarah Jessica Parker 19 éves fia kiköpött édesanyja - Fotó

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil -
Matthew Broderick Sarah Jessica Parker gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárjának, Sarah Jessica Parkernek gyermekeit ritkán láthatjuk a nyilvánosság előtt, azonban nemrég három gyönyörű gyermeke és férje is elkísérte egy színházi darab premierjére. A színésznő ikerlányai és fia nagyon sokat nőttek, mióta utoljára láttuk őket.

Sarah Jessica Parker férjével, Matthew Broderickkel és közös gyermekeikkel érkezett egy színházi darab premierjére. A Plaza Suit című Broadway-premierjén a 12 éves ikerlányok, Tabitha és Marion, valamint a 19 éves fiú, James is elbűvülően festett.

Marion egy szép, rózsaszínű ruhát viselt, míg Tabitha egy bőrhatású szettet választott. Bátyjuk egy klasszikus öltönyben mosolygott a lányok mellett - írja a Blikk.

Elképesztő! Sarah Jessica Parker fia kiköpött édesanyja - Fotó Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

A róluk készült fotókon jól látszik, hogy James Wilkie Broderic jobban hasonlít édesanyjára, mint a lányok, akik inkább az édesapjuk, Matthew Broderick vonásait örökölték.

A kép megtekintéséhez kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.