Házasságról, válásról, anyaságról vallott a TV2 sztárja - a háromgyermekes édesanya örülne, ha kislánya is énekesnő lenne

Forrás: Instagram/Sebestyén Katja -
boldogság édesanya házasság Sebestyén Katja énekesnő
Négy hónnappal ezelőtt, 56 centivel és 3535 grammal jött világra Sebestyén Katja haramdik gyermeke, Patrícia, aki az édesanyja elmondása szerint egy csodagyerek. 

A Sztárban sztár leszek! első évadában feltűnő énekesnő, Sebestyén Katja saját állítása szerint korábban bántalmazó kapcsolatban élt első férjével, akitől végül elvált. A nehéz időszakot váltotta fel életében a boldogság, amikor szerelembe esett régi barátjával, Péterrel. Közös gyermekük, Patrícia négy hónappal ezelőtt született meg.

Sebestyén Katja Forrás: Instagram/Sebestyén Katja

„A házasságom alatt Peti öntötte belém a lelket. Évek óta barátok voltunk, ő volt az egyetlen férfi, akinek el mertem mondani, hogy mik történtek a házasságomban. Mindig mondogatta, hogy ne higgyem el, amiket rólam mond a volt férjem. Többször megkaptam Petitől, hogy gyönyörű vagyok, de én mindig hárítottam. 2017-ben már szerelmet vallott nekem, viszont kikötöttem, hogy nem fogom megcsalni a férjemet" - mesélte el az énekesnő a Ripostnak, ahogy azt is, hogy csak hónapokkal a válása után kezdett nyitni a férfi felé, akivel azóta már össze is házasodtak.

Négy hónapos kislányával kapcsolatban Katja azt mesélte, hogy Patríciának a vérében van a muzsika, táncol, énekel.

„Petivel csak azon szoktunk nevetve "vitatkozni", hogy milyen hangszeren tanuljon majd, mert rengeteg van belőle itthon. Furulya, cimbalom, xilofon, gitár és még sorolhatnám! Peti erre azzal jött, hogy szerinte Patríciának dobolnia kéne, ám én ezt az álláspontot nem feltétlenül osztom. Az viszont vitathatatlan, hogy Patrícia roppant ügyes mindenben, már villával eszik, nagyon jó a kézügyessége is, szóval azt hiszem, a kislányom egy csodagyerek" - dicsekedett a lapnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.