75 napon keresztül edzett a fiatal nő: "Megváltoztatta az életem"

Forrás: TikTok -
kihívás Sydney Stapleton edzés
Teljesen megváltoztatta az életét, és nem utolsósorban a külsejét egy kemény kihívás: Sydney Stapleton 75 napon keresztül edzett. 

A 24 éves, amerikai Sydney Stapleton úgy döntött, itt az ideje annak, hogy megváltoztassa az életét. Elkezdett edzőterembe járni, de nemcsak alkalmanként tért be, hanem 75 napon át minden nap. Az ötlet nem az ő fejéből pattant ki, ez egy a TikTokon is terjedő kihívás, melyet Andy Frisella állított össze. A szabályok viszonylag egyszerűek: a résztvevőknek 75 napon keresztül napi két 45 perces edzést kell végigcsinálniuk, az egyiket a szabadban. Emellett 4,5 liter folyadékot kell elfogyasztaniuk, betartani a diétát és fényképekkel dokumentálni a fejlődésüket.

Így nézett ki az első napon Forrás: TikTok

Sydney pedig egyetlen napot sem hagyott ki, követőivel pedig megosztotta, milyen változásokon esett át a teste. "Ez teljesen megváltoztatta az életemet" - mondta a lány, aki mindenkit arra biztat, ők is csatlakozzanak ehhez a programhoz.

@scstapletonnn One year since I started 75 Hard and it completely changed my life if you’ve been wanting to start, this is your sign !!!!! #75hard#75hardchallenge#gymtok#lwbbwtx#workout#weightloss#transformation#weightlosstransformation#weightlosscheck#thisisyoursign♬ Mount Everest - Labrinth

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.