7+1 izgalmas program júliusra ingyen vagy nagyon olcsón

olcsó jegy tippek nyár programajánló ingyenes
A nyár mindig nagyon izgalmas és élményekkel teli időszak, ám ha mégsem tudnánk, hova menjünk, mit csináljunk július hónapban, máris itt van néhány jó ötlet. Íme, egy kis - budapesti és vidéki - programajánló a következő hetekre.

Metrókoncertek a Fővám téren

(minden szerdán)
A Fővám téri metróállomáson található Dalos Ponton minden héten szerdán 16 és 19 óra között rendszeres metrókoncertek gondoskodnak arról, hogy igazán jó hangulatban teljen a nyár.
Helyszín: Budapest
Belépés: a koncertek ingyenesek, de a metró területére csak érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

Metrókoncertek a Fővám téren Forrás: facebook

Gin & Jazz fesztivál

(július 06-08.)
Szereted a gint és a jazzt is? Akkor ez a program neked való! Kóstoljunk bele a hazai és nemzetközi ginek világába és élvezzük a csodálatos jazz-ritmusokat július 6-8. között a Westend Tetőkerten! A workshopok mellett DJ, jégfaragás, minigolf és szelfifal is várja az érdeklődőket délután 4-től éjfélig.
Helyszín: Budapest
Belépés: 1000 Ft

American food festival

(július 12-15.)
Mi jut eszedbe arról, hogy amerikai gasztronómia? Hamburger? Hot Dog? Pulled pork? Nézzétek meg, mi maradt ki esetleg a felsorolásból és kóstoljátok meg, milyen is a valódi amcsi junk food a Botellón Teraszon.
Helyszín: Budapest
Belépés: ingyenes

American food festival Forrás: Shutterstock/./Rawpixel.Com

Farkasok - ismeretterjesztő bemutató

(július 08-09.)
Akit érdekelnek a farkasok, azoknak 13:00 és 15:00 órakor ingyenes ismeretterjesztő bemutatót tartanak a Veresegyházi Medveotthonban a bejárati sétány végén balra, az új farkas kifutóban, hiszen mára a farkasok legalább akkora látványosságnak számítanak, mint a macik.
Helyszín: Veresegyház
A program ára: ingyenes

Veresegyházi Medvepark, szürkefarkas Forrás: MTI/Nagy Zoltán

Gyertyaúsztatás Szentendrén

(július 15.)
Egy igazi nyáresti és nem utolsósorban rendkívül látványos program vár mindenkire Szentendrén: amikor leszáll a sötétség, ezernyi pislákoló gyertya fog úszni a Dunán és világítja be a folyót, mint sok-sok apró szentjánosbogár. A hivatalos program 20.00-kor kezdődik egy koncerttel, ezt követi a gyertyaúsztatás, végül pedig jöhet a buli a Dunakorzón.
Helyszín: Szentendre
Belépés: ingyenes

Nyomozás a múzeumban

(július 21.)
Szuper program gyerekeknek! Elemlámpa, nyomozás, ráadásul este... Kell ennél izgalmasabb nyári kaland? Ha szerinted is remek lenne, akkor irány a Hatvany Lajos Múzeum és az esti nyomozós játék, ahova csak egy elemlámpát kell magával vinnie a gyereknek, na meg némi furfangot. A játékhoz maximum 5 fős csapatok jelentkezését várják e-mailben.
Helyszín: Hatvan
Részvételi díj: 600 Ft

Nyomozás a múzeumban Forrás: MTI/Komka Péter

Debreceni Utcazene Napok

(július 28-29.)
Újra a húrok közé csapnak Debrecen belvárosban, ahol 4 helyszínen (Hal köz, Hatvan utca, Füvészkert utca, Csapó utca- Dósa Nádor tér kereszteződése, DEMKI- Ifjúsági Ház udvara) színesebbnél színesebb produkciókat élvezhetnek a látogatók 17 és 22 óra között. Ha zenére, örömre, sőt örömzenére szomjazunk, itt a helyünk!
Helyszín: Debrecen
Belépés: ingyenes

Debreceni Utcazene Napok Forrás: facebook/Debreceni Utcazene Napok

Hajdúszoboszlói Repülőnapok

(július 28-30.)
A repülés szerelmesei semmiképpen se hagyják ki a Hajdúszoboszlói Repülőnapok és Sétarepülős családi hétvégét (AeroFest Airshow), ahol légibemutatóval, izgalmas show-kal, sétarepüléssel és persze számos földi programmal várják a rendezők az egybegyűlteket.
Helyszín: Hajduszoboszló
Belépés: ingyenes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.