Lehullt a lepel! Ezért döntött a válás mellett Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia

Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc házasság válás Palikék Világa by Manna Tölgyesi-Khell Cynthia
Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia 2018-ban döntött úgy, hogy két gyermek, házasság után külön utakon folytatják tovább az életüket. Cynthia a válás óta először mesélt a kapcsolatukról és arról, hogy mi vezetett a szakításhoz. 

Tölgyesi-Khell Cynthia volt legutóbb a Hová tűnt? új adásának vendége, ahol többek között Hujber Ferenccel való házasságáról és válásáról is őszintén mesélt. A táncosnő elmondta, hogy addig, amíg a színésszel volt kapcsolatban, úgy érzi, nem volt önmaga.

"A Feri, színészként főleg, egy nagyon-nagyon komolyan manipulatív ember. Azt mondja, amit te hallani szeretnél. Bele lehet kerülni azért a bűvkörébe elég rendesen. És nagyon sok olyan dolog volt, amire abszolút nem, hogy nem voltam büszke, de szerintem a mai nap már fel se vállalnám"

- mondta Palikéknak a kétgyermekes édesanya, aki hozzátette, hogy a kapcsolatuk elején nem gondolta, hogy ebből házasság és gyermek lesz.

Tölgyesi-Khell Cynthia 2018-ban vált el Hujber Ferenctől Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu

"Ha őszinte akarok lenni, rá egy pillanatig nem haragszom. Végigmentem ezeken a folyamatokon. Nagyon sokáig magamra haragudtam, miért hagytam ennyi ideig húzni a dolgokat. Ezt a történetet szerintem hónapok alatt le lehetett volna játszani. (...) Valami megváltástudatom volt Ferivel kapcsolatban, hogy ne vesszen el"

- magyarázta.

Cynthia elmondta, hogy ő valójában sosem vágyott házasságra, számára sokkal erősebb kötelék a közös gyermek vagy egy közös otthon.

"Az volt sok, csak vele nagyon ilyen hullámvasút-szerű volt az élet, és egy idő után elképesztően elfáradtam. Ott volt a két gyerek, és akkor azt mondtam, hogy nekem ez így már nagyon sok. Igazából ezért is váltunk el."

Cynthia válása után újra megtalálta a szerelmet, öt éve él boldogan párjával, Rolanddal, akivel hivatalosan össze is kötötték az életüket. Ferivel jó kapcsolatot ápolnak, tavaly a 14 éves fiuk kérésére még a karácsonyt is együtt töltötték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.