Megszólalt Sarah Ferguson egyik barátja: nyolc órán keresztül műtötték a hercegnét

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Michael Loccisano -
operáció mellrák Sarah Ferguson szűrővizsgálat
A múlt héten robbant a hír, miszerint Sarah Fergusonnál mellrákot diagnosztizáltak. Szűrővizsgálaton vett részt, amikor megtalálták a daganatot a mellében. András herceg egykori feleségét már meg is operálták.

A Mirror számolt be róla, hogy mellrák miatt megoperálták Sarah Fergusont. A hercegné sajtósai elmondták, Ferguson renszeresen jár mammográfiára, ott találták meg a daganotot. Hangsúlyozták, a hercegné esete is mutatja, mennyire fontosak a szűrővizsgálatok.

Megszólalt Sarah Ferguson egyik barátja: nyolc órán keresztül műtötték a hercegnét Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Michael Loccisano

A legfrissebb információk szerint Sarah Ferguson műtétje nyolc órán keresztül zajlott, amely során az egyik emlőjét eltávolították. Az operáció után a hercegné négy napot töltött az intenzív osztályon.

"A műtét nagyon hosszú volt - majdnem nyolc órán át tartott -, és bonyolultabb volt, mint ahogy azt az emberek gondolják. Ma az üzenet, amit szeretne közölni az emberekkel, az az, hogy nagyon hálás azoknak, akik megmentették őt, és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy életben van"

- tolmácsolta a hercegé szavait a lapnak az egyik barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.