András herceg bekeményített: nyíltan szembeszáll III. Károly akaratával

Forrás: Reuters -
kilakoltatás brit királyi család III. Károly botrány András herceg
Nem indul egyszerűen Károly király uralkodása. Kisebbik fia és annak felesége, Meghan Markle miatt is főhet a feje, de öccse, András herceg is gondoskodik arról, hogy ne csituljanak el a botrányok a királyi család körül.

Egy ideje már azt pletykálják, hogy András herceg is szeretne interjút adni, ő is ki akarja teregetni a királyi család szennyesét. És ha ez nem lenne elég, nyíltan szembe is száll a király akaratával. III. Károly ugyanis úgy döntött, hogy elveszi Andrástól a Royal Lodge birtokot, ahol a herceg jelenleg is él. András azonban nem hajlandó elhagyni a házat, ameddig a bérleti szerződése le nem jár. Ez 55 év múlva esedékes - árulta el egy családi barát a Mirrornak. Az informátor hozzátette, András senkivel sem akar hajlandó erről tárgyalni, ez volt a családjának otthona az elmúlt húsz évben, itt akar maradni.

András herceg nem akar költözni Forrás: Reuters

Korábban olyan hírek is felröppentek, hogy a király megvonja András herceg évi 250 ezer fontos járandóságát, enélkül pedig nem fogja tudni fenntartani a Royal Lodge-ot. A windsori kastély szomszédságában elterülő birtokot András kiköltözése után III. Károly valószínűleg Vilmos hercegnek és családjának akarja adni. Szeretné a közvetlen közelében tudni azokat, akik mellette állnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.