Súlyos szabályt szegett Roger Federer Katalin hercegnével szemben

Roger Federer királyi család Kate Middleton köszönés Wimbledon
Ismét Wimbledonban találkozott egymással Kate Middleton és Roger Federer. A profi teniszező láthatóan annyira megörült a hercegnének, hogy köszönés közben súlyosan megszegte a királyi család etikettjét.

Elena Rybakina és Shelby Rogers teniszmérkőzése miatt látogatott Roger Federer Wimbledonba, ahol a a királyi család boxában nézte végig a meccset. Az eseményen természetesen Katalin hercegné is részt vett, akinek annyira megörült Federer, hogy olyat tett vele, amit nem lett volna szabad.

A visszavonult teniszező ugyanis köszönés közben megérintette Katalin hercegné hátát, ami súlyos kihágásnak számít a királyi család etikettjében. A hercegné azonnal reagált helyzetre, egyet hátralépett, ezzel jelezve, hogy a testi érintkezés nem megengedett - írja a Ripost.

A képeket elnézve Katalin és Federer nagyon jó viszonyt ápolnak egymással, egyes szemtanúk szerint talán már túlságosan jól érzik magukat egymás társaságában..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.