Beyoncé nem tartja a kapcsolatot 13 éves öccsével, aki a sztár 90 milliárdos otthonához közel, egy lakókocsiban élt

Forrás: Getty Images for Parkwood/Kevin Mazur -
Beyoncé kapcsolat Nixon testvérek
Most veszi át vadonatúj, 90 milliárd forint értékű malibui villáját Beyoncé, a házavatóra számos híresség hivatalos. Egyvalaki azonban biztosan nem lesz ott az eseményen, a világsztár 13 éves testvére. 

Sztárok, köztük Gwyneth Paltrow és Kim Kardashian is ott lesznek a bulin, ám egy embert egészen biztosan nem hív meg Beyoncé, a saját öccsét, a 13 éves Niont. A fiú édesanyjával sokáig egy lakókocsiban élt az énekesnő vadiúj malibuli palotájától 16 kilométerre, de a testvérek, úgy tűnik, nem tartják a kapcsolatot.

Beyoncé 2023 májusában, Stockholmban Forrás: Getty Images for Parkwood/Kevin Mazur

A keményen dolgozó egyedülálló anya, Alexsandra Wright fiának apja Matthew Knowles, tehát a két gyerek apja közös, az édesanyjuk azonban más. Amikor Alexsandra 2014-ben csődbe ment, kénytelen volt egy mobilházba költözni fiával, de akkor sem vette fel velük a kapcsolatot a híresség, akinek öccse, Nixon gyakran kérdezi édesanyját: „Miért nem szeret engem a testvérem?"

Az anya azt is elmesélte, hogyan tört össze a lelke és sírt, miközben hallgatta a megasztár egyik dalát, amelyről úgy gondolja, hogy arról szól, amikor Beyoncé apja, Mathew elhagyta az énekes anyját, Tinát, hogy Alexsandrával randevúzhasson.

Egy exkluzív interjúban az üzletasszony, Alexsandra így nyilatkozott: „Ha hallgatod a Ring Off-ot, az a mi történetünk. Nem szól, de én is benne voltam. Ha hallgatom, libabőrös leszek és hullanak a könnyeim. Sírok miattuk, mert mindenkinek fájt, ami történt."

Az énekesnőről, aki még nem látta a féltestvérét, a nő azt mondja:

„Ő (Beyoncé) milliárdos, és most vette meg Kalifornia legdrágább házát, tíz mérföldre a lakhelyünktől. Ez nyilván bonyolult helyzet, de nem, semmilyen kapcsolatfelvétel nem történt. A sebeknek még gyógyulni kell - mondja az asszony, akinek a legnagyobb problémája az, hogy elmagyarázza fiának, miért nem szereti őt a nővére..

„Ez egy nagyon emberi történet, és néha a fürdőszobában ülök és sírok, mert egyszerűen nem tudom, hogyan segíthetnék neki. De hiszem, hogy a gyerekeink és az unokáink sokkal jobb emberek lesznek, mint mi. Van Snapchatjuk, meg minden. Szerintem megtalálják a módját, hogy megnyíljanak, és elbeszélgessenek egymással" - bizakodik Alexsandra, aki az átmeneti csőd és szegénység után most cégvezetőként saját, 5 hálószobás kaliforniai házában él fiával, Nixonnal, aki jól tanul, és csodálattal nézi nővére sikereit és gazdagságát. Ám édesanyja arra inti őt, hogy soha ne vágyjon arra, ami a másé, hiszen a boldogság nem pénzfüggő. Alexsandra Beyoncéról sincs rossz véleménnyel, sőt!

„Szerintem Beyoncé egy kedves ember, és soha nem tett semmit, amivel árthatna nekem. És én sem akarok tőle semmit. Egyetlen vágyam van, hogy a fiam szabad és boldog életet élhessen" - mondta el az édesanya a Sunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.