Szívmelengető felvételek: 50 éve készít tükörszelfiket az idős úr arról, ahogy a barátja levágja a haját

tükörszelfik Giuseppe ' s of Bath Parkinson-kór Sam Farr fodrász
A nyugdíjas sajtófotós, Sam Farr 50 éve készít tükörszelfiket, hogy dokumentálja haja átalakulását ugyanannál a fodrásznál, Joe Pace-nél, aki egyben a jó barátja is.  

A 78 éves Sam Farr 50 évvel ezelőtt, 1973-ban egy fekete-fehér képet készített magáról a tükörben, miközben a fodrásza, Joe vágja a haját. Azóta 10 éveként elkészíti "ugyanazt" a fotót, tehát 1985-ben, 2007-ben, 2015-ben és 2023-ban is lőtt egyet.

1973. Forrás: Sam Farr/Sam Farr/Sam Farr

Farr a Giuseppe's of Bath-ban idén is készített egy képet, immár iPhone-nal. Az egykori sajtófotósnak a lánya szerint ez valószínűleg az utolsó képe, ugyanis az idős úrnak már rossz az általános egészségi állapota és Parkinson-kórban is szenved - írja a Mirror.

2023. Forrás: Matt Cardy / ITV / SWNS/Matt Cardy / ITV / SWNS/Matt Cardy / Itv / Swns

"Mindig is ragaszkodtam Joe-hoz, hátha egyszer sikerül neki" - viccelődött Sam és hozzátette, hogy egy életen át barátok voltak, egymás családját is ismerik.

„Az első fényképezés előtt Rolleiflex fényképezőgépet vettem körülbelül 100 fontért, az akkoriban sok pénznek számított, mert látni akartam, hogyan nézek ki" - mondta Farr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.