"Szeretlek, testvérem" - Jamie Foxxnak üzentek a hollywoodi sztárok

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
együttérzés kórház Jamie Foxx sztár
Miután Jamie Foxx Instagram-oldalán számolt be arról, milyen nehézségeken ment keresztül az elmúlt hónapokban, rajongói és hollywoodi barátai támogatásukat fejezték ki. 

Jamie Foxx áprilisban került kórházba egy titokzatos betegség miatt: állapotáról nem közöltek információt. A színész viszont a napokban megtörte a csendet és maga számolt be arról, milyen nehézségeken ment keresztül. Mint elmondta, nem akarta, hogy a rajongói kiszolgáltatott helyzetben lássák és azon aggódjanak, túléli-e.

Az Instagramon közzétett videó alatt sorakoznak a támogató hozzászólások, de nemcsak a rajongók fejezték ki együttérzésüket, hanem olyan sztárok is, mint Justin Timberlake vagy Michael B. Jordan.

Jamie Foxx rengeteg támogató üzenetet kapott Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

"Szeretlek, Foxx!!" - írta Timberlake, de Michael B. Jordan is hasonlóan reagált a videóra. "Szeretlek, testvérem" - írta. Dwayne Johnson pedig arról biztosította a színészt, hogy amikor legközelebb találkoznak, olyan erősen fogja megölelni, hogy a szuszt is kiszorítja belőle. Rajtuk kívül Reese Witherspoon, Salma Hayek és Jeremy Renner is kifejezték támogatásukat.

Hivatalosan nem közöltek információt arról, hogy milyen egészségi probléma miatt volt szüksége a színésznek orvosi ellátásra, Mike Tyson azonban korábban elmondta, hogy Jamie Foxxnak agyvérzése volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.