Jamie Foxx először szólalt meg titokzatos betegsége óta: "Megjártam a poklot"

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
titokzatos betegség nyilatkozat kórház Jamie Foxx
Jamie Foxx először nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy áprilisban egy titokzatos betegség miatt kórházba került.

Az 55 éves színész a könnyeivel küszködve mondta el Instagram oldalán: sosem hitte, hogy egyszer ilyesmin kell keresztülmennie. Hozzátette, szó sincs arról, hogy megvakult volna, vagy mozgásképtelen lenne.

"Tudom, sokan vártátok, hogy hírt adjak magamról, de nem akartam, hogy olyan állapotban lássatok. Azt akartam, hogy úgy lássatok, hogy már nevetek, jól érzem magam, viccelődöm, és újra dolgozom. Nem akartam, hogy azt lássátok, csövek lógnak ki belőlem, és azon gondolkodjatok, túlélem-e" - mondta Foxx, aki most sem árulta el, mi történt vele, de állítása szerint már a gyógyulás útján van.

A színész megköszönte húgának, Deondra Dixonnak és lányának, Corinne Foxxnak, hogy megmentették az életét.

Jamie Foxx állapotáról valóban nem szivárgott ki semmi. Lánya, Corinne mindössze annyit árult el a sajtónak, hogy apja a Back in Action című film forgatása közben lett rosszul. Mike Tyson kottyintott el annyit május végén, hogy úgy tudja, Foxx agyvérzést kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.