Katalin hercegné sokkal keményebb, mint gondolnánk: így viselkedik a színfalak mögött

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein -
Katalin királyi család Meghan Markle
Katalin hercegnét egy kedves, mosolygós nőnek látjuk, de egy királyi szakértő szerint a színfalak mögött nem pontosan így viselkedik.

Valentine Low királyi szakértő szerint Katalin hercegné a színfalak mögött nem olyan lágy, mint amilyennek a nyilvános megjelenései alapján gondoljuk. A mindig jól öltözött és mosolygós hercegné keményebb, mint amilyennek látszik.

"Érdekes módon a színfalak mögött sokkal acélosabb, sokkal keményebb" - mondta a szakértő. A walesi hercegnő határozottsága azután mutatkozott meg, hogy Harry herceg és Meghan Markle interjút adott Oprah Winfrey-nek. A házaspár sok mindennel vádolta a királyi családot. Meghan elmondta, hogy öngyilkosségi gondolatokkal küzdött, azt is elárulta, hogy Katalin volt az, aki megríkatta őt az esküvője előtt, valamint arról is beszéltek, hogy egy meg nem nevezett személy aggodalmát fejezte ki a születendő gyerekük bőrszíne miatt.

Katalin hercegné sokkal acélosabb, mint gondolnánk Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein

A palota várt a reakcióval addig, amíg az interjút az Egyesült Királyságban is leadták.

"Az egész család szomorúan értesült arról, hogy az elmúlt néhány év milyen kihívást jelentett Harrynek és Meghannek. A felvetett kérdések, különösen a faji kérdések aggasztóak. Bár egyes emlékek eltérőek lehetnek, nagyon komolyan vesszük őket" - olvasható a későbbi nyilatkozatukban.

A királyi család bizonyos tagjai aggódtak, hogy az utolsó mondat tovább fokozza majd a feszültséget Harryék és a királyi család között, de Katalin nem engedett. Mindenképpen szerette volna, hogy megjelenjen a reakcióban az, hogy nem fogadják el igazságként Harry és Meghan változatát. A királyi szakértő szerint ez okos húzás volt, és hozzátette: Katalin pontosan tudja, hogy egyszer ő lesz a királyné; a királyi család, mint intézmény hosszú távú biztonságát, erejét és stabilitását tartja szem előtt. Ő hosszú távra tervez és az összképre koncentrál - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.