Drámai vallomás: Meghan terhesen küzdött öngyilkos gondolatokkal

Forrás: AFP/Saeed Khan -
öngyilkos királyi család Meghan Markle öngyilkosság mentális problémák Harry herceg öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg Oprah Winfrey új dokumentumfilmjében nyíltan beszél saját mentális problémáiról és arról az estéről is, amikor felesége, Meghan elmondta neki, hogy öngyilkosságot fontolgat.

Két évvel ezelőtt történt, hogy a londoni Royal Albert Hallban lementek a fények, majd Meghan sírni kezdett és bevallotta Harry-nek, hogy depresszióval küzd és az öngyilkosság is megfordult a fejében. A pár akkor kevesebb, mint egy éve volt házas, és Meghan már terhes volt fiukkal, Archie-val. Végül Meghant az tartotta vissza, hogy átlátta, mennyire igazságtalan lenne ez Harryvel szemben, azok után, ami édesanyjával történt. Nem akarta, hogy olyan helyzetbe hozza, hogy elveszítsen még egy nőt az életében, ráadásul közös kisbabájukkal a hasában - adta hírül a Daily Mail.

A legijesztőbb dolog Meghan számára az volt, hogy nem volt őrült, nem fogyasztott alkoholt, nem szedett gyógyszert. Teljesen józan és épeszű volt, mégis az éjszaka csendjében ezek az öngyilkos gondolatok ébresztették fel.

Harry felesége oldalán kezdett új életet az Egyesült Államokban Forrás: AFP/Saeed Khan

A fájdalmas vallomás után megölelték egymást, majd gyors átöltözés után indulniuk kellett egy jótékonysági rendezvényre, ahol úgy kellett tenniük, mintha mi sem történt volna. Ez az éjszaka azonban fenyitotta Harry szemét, rájött, hogy ez így nem mehet tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.