Katalin hercegné miatt reagált a palota keményen Meghan Markle kijelentéseire

királyi család Meghan Markle Katalin és Vilmos botrány Harry herceg
A kis Archie születése előtt Meghan és Harry herceg rasszizmussal vádolta meg a brit királyi családot az Oprah Winfreynek adott interjújában. Most kiderült, a palota határozott válasza mögött Katalin hercegnő állt.

Meghan kijelentései 2021-ben bombaként robbantak: "A terhességem ideje alatt minden arról szólt, hogy Archie nem kap címet, és többször felmerült az is, milyen sötét lesz a bőre."
A brit királyi család olyan botránynak nézett elébe, amilyennel korábban még sosem találkozott. Erzsébet királynő a szokásától eltérően, elveit sutba dobva ("Soha ne panaszkodj, soha ne magyarázkodj.") nyilatkozatban reagált az elhangzottakra. Mint kiderült, a néhai királynő szavai mögött Katalin hercegné állt.

Katalin hercegné miatt reagált a palota keményen Meghan Merkle Oprah-nál tett kijelentéseire Forrás: Pool/Samir Hussein/WireImage - Anadolu Agency via AFP

A sussexiek és a korona között a konfliktus továbbra sem rendeződött, közeledésnek semmi jele. Az Amerikába költözött hercegi pár hírneve azonban alaposan megsínyli a történteket, úgy tűnik, számításaik nem jöttek be. Nemrégiben egy New York-i paparazzi-üldözéssel tették magukat nevetségessé, és a Spotify is elkaszálta az együttműködésüket. Népszerűségüket azzal lehetne helyrebillenteni, ha lépéseket tennének a királyi család felé, ám a helyzet jelenleg nem úgy fest, hogy ez bekövetkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.