Így udvarolnak és csábítanak az egyes csillagjegyek

Forrás: Shutterstock -
csábítás szerelem magazin udvarlás csillagjegyek
Szerelemben és háborúban – állítólag – mindent lehet, főleg hogy minden férfi másképp hódít és minden nő másképp csábít. Ki szelídebben, ki rámenősebben, ki furfangosan, ki egyenesen. De lássuk, mi jellemző egy-egy csillagjegyre, ha a szerelmi praktikáikat nézzük!

Kos

Férfiak: A Kos férfiak hódítási stílusa - a tűz jegyéhez hűen - dinamikus és határozott. Szinte berobbannak a kiszemelt életébe és csak akkor lépnek le a porondról, ha már minden remény elveszett.

Nők: A Kos nők sem különböznek sokban férfitársaiktól. Bátrak és nyíltak, ami csábítási taktikájukban is tükröződik. Nem félnek megmutatni érzelmeiket, sőt, előfordulhat, hogy ők teszik meg az első lépést.

Bika

Férfiak: A Bika férfiak tipikus földjegyként lassabban építik fel a kapcsolataikat, így a szerelem területén is a higgad, megfontolt viselkedés jellemzi őket, na meg a romantikus gesztusok és az ízléses ajándékok.

Nők: A Bika nők híresek bájukról és kifinomultságukról, így sok esetben elegáns és vonzó megjelenésükkel hívják fel magukra az ellenkező nem figyelmét.

Ikrek

Férfiak: Az Ikrek férfiak lenyűgöző beszélgetőpartnerek. Szívesen bókolnak, hízelegnek a kiszemelt nőnek és ritkán hagyják ki egy vérpezsdítő vita lehetőségét.

Nők: Az Ikrek nők szintén élénk kommunikációjukról híresek. Ők azok, akik humoros, intellektuális beszélgetésekkel nyerik meg maguknak a férfiakat.

Rák

Férfiak: A Rák férfiak nagy figyelmet fordítanak az érzelmekre. Udvarlásukban gyakran személyes és érzékeny témákat hoznak fel, melyekkel mély és őszinte kapcsolatot próbálnak kialakítani.

Nők: A Rák nők még a csábítás során is gondoskodóak. Legyen szó egy finom vacsoráról, vagy egy figyelmes gesztusról, ők azok, akik mindig meg tudják mutatni, mennyire fontos számukra a másik.

Forrás: Shutterstock/CNdab Creativity

Oroszlán

Férfiak: Az Oroszlán férfiak általában nagyvonalúan és fényűzően hódítanak. Nem félnek a látványos gesztusoktól, és szeretnek a középpontban lenni - így aztán udvarlásuk sem marad észrevétlen.

Nők: Az Oroszlán nők büszkék, magabiztosak és a csábítás során gyakran használnak drámai, de őszinte megnyilvánulásokat, amelyekkel általában le is nyűgözik a kiszemelt férfit.

Szűz

Férfiak: A Szűz férfiak híresek gondoskodó természetükről, amely az udvarlásukban is felfedezhető - szívesen segítenek a bajba jutott hölgyeken legyen szó egy háztartási feladatról, vagy akár egy komplikált probléma megoldásáról.

Nők: A Szűz nők szeretik a tisztaságot és a rendet. Csábításukban gyakran használják ezt a vonzerőt - praktikus, de figyelmes módon. A Szűz nő által készített finom ebéd mindig jól esik!

Mérleg

Férfiak: A Mérleg férfiak a szépség, az egyensúly és a harmónia szerelmesei. Udvarlásuk során szívesen elhalmozzák a nőt a romantikus gesztusokkal és ajándékokkal, amelyek mindig stílusosak és ízlésesek.

Nők: A Mérleg nők bájosak, kedvesek és kiváló a diplomáciai érzékük. Csábítási technikáik között szerepel a kellemes társalgás, a kedvesség és persze az is, hogy folyamatosan harmóniát és a kiegyensúlyozottságot sugallnak.

Skorpió

Férfiak: A Skorpió férfiak szenvedélyesek és titokzatosak. Udvarláskor hajlamosak mély, személyes témákat felhozni, hogy közelebb kerüljenek a másikhoz, mindezt átható tekintettel fűszerezve, amellyel szinte hipnotizálják kiszemeltjüket.

Nők: A Skorpió nők gyakran használják a titokzatosság és a rejtély varázsát a csábításban, ennek köszönhetően pedig szinte ellenállhatatlanná válnak az ellenkező nem számára.

Nyilas

Férfiak: A Nyilas férfiak optimisták, vidámak és kalandvágyók, s ezeket a tulajdonságokat az udvarlás során sem rejtik véka alá. Akár spontán utazásokat is szervezhetnek, hogy meglepjék a másikat.

Nők: A Nyilas nők a csábításkor szívesen csipkelődnek vagy csillogtatják meg a humorukat és persze élnek-halnak egy kis kalandért. Velük sosem unalmas az élet!

Bak

Férfiak: A Bak férfiak céltudatosak, megbízhatóak és hűségesek, udvarlásuk során pedig előnyben részesítik a nyugodt, kiszámítható dolgokat. Szépen, megfontoltan csinálják ezt is.

Nők: A Bak nők nyugodtak és elegánsak, ami igen figyelemfelkeltő lehet a megfelelő partner számára. A csábításban is visszafogottak és inkább hagyják, hogy őket hódítsák meg.

Vízöntő

Férfiak: A Vízöntő férfiak innovatívak, kreatívak és szabad szelleműek. Udvarlásukban gyakran használják az eredetiségüket, és szívesen mutatják meg a szeretett nőnek a saját, egyedi látásmódjukat.

Nők: A Vízöntő nők szintén kreatívak és eredetiek – ezeket a tulajdonságokat a csábítás során is előszeretettel csillogtatják meg. A hatás pedig nem is marad el.

Halak

Férfiak: A Halak férfiaknál a hódítás során is megfigyelhető az érzékenység és az álmodozás. Hajlamosak romantikus és érzelmes gesztusokat tenni, mint például egy személyes vers megírása, vagy egy szép dal eléneklése.

Nők: A Halak nők az érzékenységüket a csábítás során is felhasználják, hiszen megérzéseiknek köszönhetően pontosan tudják, mire vágyik a kiszemelt férfi.

Az, hogy miképp hódítunk és csábítunk természetesen nem csupán attól függ, milyen jegyben születtünk... de azért, jó néha a csillagoktól némi tanácsot kérni, igaz?

Ha pedig a tökéletes randit is megszerveznéd a csillagjegye szerint, akkor ezt a cikket se hagyd ki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.