Szervezd meg a tökéletes randit a horoszkópod szerint - 1. rész

Forrás: Shutterstock -
asztrológia első randi Oroszlán csillagjegy Kos csillagjegy Ikrek csillagjegy Bika csillagjegy tippek-tanácsok magazin Szűz csillagjegy Randevú Rák csillagjegy első randi ötletek
Azt már mindenki tudja, hogy a különféle csillagjegyek különféle személyiségjegyekkel rendelkeznek, de vajon arra gondolt-e már valaki, hogy a randevúkat is meg lehet szervezni aszerint, hogy kinek mi a horoszkópja?

KOS


A Kos egy igazi tüzes jegy, amely imádja az izgalmakat – a randik alkalmával is –, így számára az a legideálisabb randevú, ahol kalandban, mókában és sok-sok izgalomban lehet része. Persze nem kell azonnal bungee jumpingolni vinni (bár ez sem rossz ötlet, ha egy igazán vad Kosról van szó), maradhattok egy vicces és érdekes társasjátéknál, de szóba jöhet a szabadulószoba vagy férfiak esetében egy jó meccs is.

BIKA


A Bika kényelmes és romantikus típus, aki nem feltétlenül szeretne kilépni a komfortzónájából, főleg az első néhány randi alkalmával. Járt utat a járatlanért fel ne add – szólhatna a jelmondata, így jobb, ha olyan találkát szervezel vele, ahol semmi újdonság nem várható. Jöhet egy finom vacsora – akár egyikőtök otthonában is –, egy romantikus piknik vagy egy kis séta az állatkertben.

Forrás: Shutterstock

IKREK


Az Ikrek nagyon aktív jegy, aki, ha tehetné, ezer felé szakadna, hogy mindenhol ott lehessen, viszont éppen ezért hajlamos arra, hogy túlpörögjön és elveszítse a fókuszt. Nála tehát egy olyan randevú működhet, amely segíti őt abban, hogy lelassuljon és valóban jelen lehessen a találkán. Erre remekül alkalmas egy páros masszás, amelyet együtt is csinál a partnerrel, de mégsem, ugyanakkor abban is segíti őt, hogy lecsillapodjon zakatoló elméje és meg tudjon nyílni.

RÁK


A Rák nem igazán kedveli a meglepetéseket és a váratlan fordulatokat, ő inkább a „Lassú víz partot mos" szemléletben hisz a randevúk terén is. Éppen ezért ne akarjuk a Rákot az első randevúk egyikén holmi színes-szagos-mozgalmas programra elrángatni, mert biztosan halálra rémül és visszabújik a páncélja mögé. Válasszunk inkább olyan tevékenységet, amely nyugodt és persze romantikus is. Jó ötlet lehet egy közös főzőcske, ahol vidáman cseveghettek miközben szeleteltek és kavargattok, vagy egy maratoni filmezés otthon, ahol meghitten összebújhattok, miközben pattogatott kukoricát majszoltok.

OROSZLÁN


Az Oroszlán él-hal a figyelemért, a hódolatért és persze a mozgalmas találkákért. Olyan helyre érdemes vinni, ahol csilloghat és megmutathatja fenséges külsejét, valamint sziporkázó személyiségét. Az ő számára remek randevú egy színházi előadás, ahova szépen felöltözhet és „bevonulhat", de egy éjszakai bár vagy klub is remek választás lehet, hiszen az Oroszlán imádja a pezsgő, nyüzsgő éjszakai életet. A lényeg, hogy érezze, nemcsak te csodálod és te vágysz rá, de bizony mindenki más is.

Forrás: Shutterstock

SZŰZ


A Szűz szereti magát különlegesnek érezni és látni, hogy a partnere bármit megtenne érte. A legjobb randi számára az, ha a kisujját sem kell mozdítani, mert a párja mindenről gondoskodik – ezzel is éreztetve vele, hogy mennyire fontos a másik számára. Egy remekbe szabott piknikkosár és egy elragadó helyen leterített kockás pléd elvarázsolja a Szűzet, de egy 5 csillagos hotel kényelmét is szívesen élvezi, hiszen imádja a tökéletességet.

A folytatáshoz kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.