Feleségül vette menyasszonyát a 77 éves Jean Todt: 19 évig volt jegyesek

esküvő Jean Todt menyasszony michelle yeoh
Jean Todt korábbi Ferrari Forma 1-es csapatfőnök, Michael Schumacher közeli barátja feleségül vette menyasszonyát, Michelle Yeoh-t. Az esküvőt Svájcban tartották, a nagy napról pedig Felipe Massa mutatott először fotókat.

Massa több képet is készített, ezeket feltöltötte az Instagramra. Az első mindjárt megmagyarázza, hogyan lehetséges az, hogy Todt és Yeoh 19 évig jártak jegyben. 2004. június 4-én ismerkedtek meg Shanghaiban, és még ebben az évben, július 26-án Todt meg is kérte a színésznő kezét, aki természetesen igent mondott.

"6992 nap után, 2023. július 27-én Genfben, szeretett családunk és barátaink körében boldogságban ünnepeljük meg ezt a különleges pillanatot" - olvasható egy táblán, amit az esküvő helyszínére tettek ki.

Yeoh nem viselt klasszikus menyasszonyi ruhát, egy gyönyörű, A-vonalú, fehér midi szoknya volt rajta, és egy színben azonos selyemblúz. Ruhája a harmadik képen látható:

Michelle Yeoh tavaly történelmet írt az Oscar-gálán, ő volt az első ázsiai nő, aki megkapta a aranyszobrocskát. Fantasztikus alakítást nyújtott a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.