Szexszimbólumok voltak, de mi van velük ma? James Bond női akkor és most

Ursula Andress James Bond Bond-lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mától játsszák a hazai mozik a legújabb James-Bond filmet, amit nő létünkre mi is hatalmas izgalommal várunk. Idén Monica Bellucci a nagy durranás, aki minden idők legidősebb Bond-asszonya lesz, de lássuk, mi van most az egykori szexbombákkal.

Ursula Andress

1962-ben Sean Connery partnere volt a Dr. No című részben - ebben az időszakban kétségkívül ő testesítette meg A NŐT. A most 79 éves svájci színésznő az utóbbi évtizedekben jó pár plasztikai műtétet tudhat maga mögött, és állítólag csontritkulása is egyre súlyosabb.

Ursula Andress 1962-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, Northfoto

Honor Blackman

Ő volt az 1964-es Goldfingerben Bond legismertebb kedvese, Pussy Galore megformálója. A színésznő augusztusban múlt 90 éves, politikailag igen aktív az utóbbi években.

Honor Blackman 1964-ben és 2008-ban Forrás: United Artists, AFP

Diana Rigg

Kétségkívül ő James Bond életének legfontosabb nője. Az 1969-es Őfelsége titkosszolgálatában című filmben ugyanis Bond elveszi a maffiavezér lányát, akibe halálosan beleszeret, ám románcuk nem végződhet jól...

Diana Rigg 1969-ben és 2006-ban Forrás: United Artists, Northfoto

Tsai Chin

A Csak kétszer élsz kínai színésznője idén novemberben lesz 79 éves. Aktívan dolgozott még pár évvel ezelőtt is, játszott az Egy gésa emlékiratai és a Casino Royale című Bond-filmben is.

Tsai Chin 1967-ben és 2007-ben Forrás: United Artists, Northfoto

Jane Seymour

Az 1973-as Élni és élni hagyni színésznője a mai napig rengeteget játszik, idén volt 64 éves, és remek formában van!

Jane Seymour 1973-ban és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Britt Ekland

A 73 éves svéd színésznő az 1974-es Az aranypisztolyos férfi című filmben játszotta az egyik bomba nőt, 10 éve Charlize Theronnal fotózták le a cannes-i filmfesztiválon. Ekland nem veti meg a plasztikai műtéteket, ez látszik is rajta, bár évtizedekkel ezelőtt igazi bomba nő volt.

Britt Ekland 1974-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, Northfoto

Barbara Bash

Az 1977-es A Kém, aki szeretett engem Anya Amasovája idén múlt 68 éves. 1981-ben hozzáment a Beatles egykori tagjához, Ringo Starrhoz. A színésznő nemcsak a filmezéshez értett, pszichológiát is végzett az egyetemen, egyébként pedig vegetáriánus.

Barbara Bash 1977-ben és 2013-ban Forrás: United Artists, AFP

Kim Basinger

A Soha ne mondd, hogy soha című, 1983-as filmben a világsztár még csak 30 éves volt, de remekül mutatott Sean Connery mellett. Kim még ma is ott van a szeren, bár most már nem róla, hanem inkább dögös lányáról és exférje új nejéről cikkezik sokat a világsajtó.

Kim Basinger 1983-ban és 2012-ben Forrás: Warner Bros, AFP

Izabella Scorupco

1995-ben a lengyel-svéd színésznő állt a jó oldalon az Aranyszem-ben. Izabella idén 45 éves, főképp svéd komédiákban mutatja meg magát.

Izabella Scorupco 1995-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Famke Janssen

A holland színésznőt mostanában az Elrabolva-filmekben láthattuk, 20 éve ő volt a főgonosz az Aranyszem-ben.

Famke Janssen 1995-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Michelle Yeoh

Az 1997-es A holnap markában maláj szépsége 1983-ban Malajzia szépségkirálynője is volt. Nem csoda, 53 évesen még mindig remekül fest!

Michelle Yeoh 1997-ben és 2015-ben Forrás: United Artists, AFP

Teri Hatcher

Lehet, hogy sokan már nem is emlékeznek rá, de kedvenc Született feleségek-beli karakterünk szintén meghódította James Bond szívét. Teri egyébként idén lesz 51 éves, és hiába remek az alakja, képtelen méltó módon öregedni.

Teri Hatcher 1997-ben és 2014-ben Forrás: United Artists, AFP

Denise Richards

Lehet, hogy brutálszexi volt pár éve Charlie Sheen exe, de A holnap markában című filmben azért, valljuk be, elég vicces volt Denise mint szexi atomtudós. A színésznő ma már ideje nagy részét a gyermekeivel tölti - jól is teszi! Ja, és mesésen néz ki!

Denise Richards 1997-ben és 2014-ben Forrás: United Artists, AFP

Sophie Marceau

Kissé kilóg a dögös, ám kevésbé tehetséges Bond-lányok sorából az isteni Sophie Marceau, aki jövőre tölti be az 50-et! Természetesen álomszép volt A világ nem elég Electrájaként, de még ma sem panaszkodhat. Sőt ha lemaradtál róla, megnézheted az idei, cannes-i villantását is ide kattintva!

Sophie Marceau 1999-ben és 2015-ben Forrás: Metro Goldwyn Mayer, AFP

Halle Berry

Kétségkívül ő az egyik legszebb testű Bond-lány, a 2002-es Halj meg máskor sztárja. Berry még mindig aktív, bár mostanában inkább balhés válása miatt van a figyelem középpontjában.

Halle Berry 2002-ben és 2015-ben Forrás: Metro Goldwyn Mayer, AFP

Life.hu-tipp

Ha kíváncsi vagy az utóbbi 20 év többi szuperdögös Bond-lányára, kattints ide!
Ne! Később kezdődik a Trónok harca hatodik évada http://www.life.hu/kult/20151103-csuszik-a-tronok-harca-hatodik-evadanak-premierdatuma-a-rajongok-duhosek.htmlA HBO bejelentette, hogy pár sorozatának csúsztatja a premierdátumát. A hírek szerint a Trónok harca is később kerül képernyőre. KultOrigo"Az ember legyen a saját életének a hősnője!" - 5 legszebb idézet a Holiday c. filmbőlhttp://www.life.hu/kult/20151101-5-legszebb-idezet-a-holiday-cimu-filmbol.htmlSzélsebesen közeleg felénk a karácsony, ezzel együtt pedig ideje felkészülni a megható ünnepi filmekre is. Mi az alapozást az egyik nagy kedvencünkkel, a Holiday-jel kezdjük, amely telis-tele van megannyi romantikus jelenettel, no meg párbeszéddel. Jöjjenek a Life.hu kedvenc Holiday-idézetei! Kult--Meztelen modell pózol hatalmas cirkuszi elefántokkal – Lenyűgöző fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20151102-meztelen-modell-egy-hatalmas-cirkuszi-elefanttal-vanessa-von-zitzewitz-fotosorozataban.htmlVanessa Von Zitzewitz, aki annak idején Victoria Beckhamet fényképezte ruha nélkül, újabb projektjével borzolja a kedélyeket. KultOrigoSamantha Jones 10 legvagányabb beszólásahttp://www.life.hu/kult/20151101-szex-es-new-york-samantha-jones-idezetek.htmlMocskos szájú, kíméletlenül őszínte, brutálisan szexi és veszettül szereti a szexet - ugye tudod, kire gondolunk? Úgy bizony, a Szex és New York legvulgárisabb szereplőjére, Samatha Jonesra. Imádtuk Samantha hihetetlenül frappáns beszólásait, jöjjenek a kedvenceink. KultOrigoJegyeladási rekordot döntött az új James Bond-filmhttp://www.life.hu/kult/20151031-brit-jegyeladasi-csucsot-dontott-az-uj-james-bond-film.htmlJegyeladási rekordot döntött a brit mozikban a 007 Spectre: A Fantom visszatér című új James Bond-film, amelynek világpremierjét hétfő este tartották a londoni Royal Albert Hallban.Kult--A valóságban így halnának meg a Disney-hercegnők (18+)http://www.life.hu/kult/20151031-a-valosagban-igy-halnanak-meg-a-disney-hercegnok-ariel-belle-elsa-hamupipoke-hofeherke.htmlA gyönyörű fiatal művésznő, Shonagh Scott egészen másképpen látja a Disney-hercegnők halálát, mint azt a mesék olvasása után elképzelhetnénk. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.