Több mint 3 millió forint borravalót adott a pizzafutárnak a legnépszerűbb youtuber

Forrás: Shutterstock -
youtuber borravaló jótékonykodás pizzafutár
A YouTube legnépszerűbb videósa folyamatosan meglepi a nézőit jótékonykodásaival. A mindössze 25 éves Jimmy Donaldson, aki Mr. Beast néven vált népszerűvé, a minap 10 000 dollárt ajándékozott egy pizzafutárnak. 

A több mint 150 millió feliratkozóval rendelkező youtuber az elmúlt években jótékonykodásaival vált népszerűvé. A mindössze 25 éves Jimmy fizette már ki idegen embereknek a bevásárlását, a lakhatását, nemrég pedig ezer siket és hallássérült ember számára ajándékozott hallókészüléket.

A minap pedig arról számolt be az egyik videójában, hogy egy pizzafutárnak 10 000 dollár borravalót adott, ami közel 3,5 millió forintnak felel meg.

Több mint 3 millió forint borravalót adott a pizzafutárnak a legnépszerűbb youtuber Forrás: Shutterstock

A youtuber elmesélte, hogy mikor csengetett a futár és a pizzáért cserébe, odaadta neki a 10 000 dollárt, a férfi nem szólt semmit, megfogta a pénzt és elment. Mr. Beast azt gondolta, hogy ennyivel le is lett zárva az ügy, azonban a futár másnap visszajött és az ajtóban sírva fakast. Elmondta Jimmynek, először nem gondolta, hogy a pénz valódi, aztán felfogta, hogy mekkora ajándékot kapott, rögtön kivett egy szabadnapot és a gyerekeivel töltötte az idejét, amire a sok munka miatt alig van lehetősége. A youtubert annyira megérintették a futár szavai, hogy ő is elérzékenyült.

A videó alá záporoztak a kommentek, sokan köszönetet mondtak a jóságáért és azért, hogy ilyen nagylelkű volt egy édesapával - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.