Napi horoszkóp 2023. augusztus 2.: a Szűz meglepetésre számíthat, a Nyilas döntést hoz

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat napi horoszkóp szerelem
Még szerdán is érzékelhetjük a keddi telihold feszítő hatását. Emiatt érzékennyé, sőt lobbanékonnyá válhatunk.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ha úgy érzed, a párkapcsolatod üres, vagy egyenesen magányos, akkor most van itt az ideje a nagy szerelemnek. Persze nem minden szerelem azért van, hogy párkapcsolattá váljon, van, amelyik csak akkor kell, hogy fejlődjünk általa...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Szerdán minden szép és jó lenne, csak a makacsságod okozhat gondokat. Nem akarsz engedni az igazadból, holott egyáltalán nem biztos, hogy neked van igazad. Ha képes lennél felülemelkedni a saját nézőpontodon, akkor meglátnád a másik igazát is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Vidám és örömteli napra számíthatsz. Végre túl lehetsz nehéz dolgokon, sőt akár még nyaralásra is indulhatsz. Ha azon szerencsések közé tartozol, akik az időt valamelyik vízparton tölthetik, akkor csupán a bőrödre kell vigyázni, nehogy leégjen.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ma hajlamos lehetsz szebbnek látni a dolgokat, mint egyébként. Nem kizárt, hogy épp most látsz tisztán. Bizony, minden okod megvan a bizakodásra: ma új lendületet kapnak a dolgaid, kapcsolataid, ügyeid a munkahelyen és a magánéletben is.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Ha most jöttél vissza a szabadságáról, nehéz lehet visszazökkenni a munkába. A kötelezettségek most duplán nehéznek tűnhetnek, és az is lehet, hogy valóban fel is torlódtak előtted. Nincs mit tenni, bele kell vágni - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.