Lindsay Lohan fotó baba család
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, néhány héttel ezelőtt adott életet első gyermekének Lindsay Lohan. Az újdonsült anyuka most a közösségi oldalán mutatta meg szülés utáni alakját. 

A 36 éves Lindsay Lohan és férje, Bader Shammas 2022-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, azóta a pár Dubajban él. A pár márciusban jelentette be a rajongóknak, hogy első közös gyermeküket várják, majd az is kiderült, hogy kisfiúval bővül a családjuk. Majd július 10-én megszületett a színésznő babája, aki a Luai nevet kapta.

Lohan az elmúlt hetekben minden idejét újszülött gyermekével töltötte, a közösségi oldalán sem volt aktív, ám most egy fotót tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen megmutatta, hogyan fest közel egy hónappal a szülés után.

A fotó mellé odaírta, hogy nagyon büszke a testére és arra, hogy mire volt képes az elmúlt hónapokban. A bejegyzés alá csak úgy záporoztak a dícsérő kommentek, mindenki elismerően nyilatkozott a színésznő alakjáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.