Nincs egyetértés: másképp nevelné gyerekeiket Meghan Markle, mint Harry herceg

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
sportesemény Meghan Markle nyilvánosság közélet Harry herceg
Az utóbbi időben több cikket is lehetett arról olvasni, hogy Meghan Markle és Harry herceg házassága válságban van. Más források szerint a pár kapcsolata harmonikus, és már borzasztóan unják az álhíreket. Nos, az igazságot csak ők maguk tudják, a legfrissebb információk szerint azonban nem egyezik a véleményük gyereknevelési kérdésekben.

A házassági válságukról szóló pletykáknak az adott alapot, hogy nagyon ritkán lehet őket együtt látni nyilvánosan, ami az utóbbi időben nem teljesen igaz. Az augusztus eleji közös videóinterjújuk után néhány nappal Meghan születésnapja előtt egy étteremben fotózták le őket.

A The Sun azonban most arról ír, hogy Meghan és Harry másképp képzeli el a gyerekeik nevelését. Amíg a herceg távol tartaná őket a nyilvánosságtől, addg Meghan visszatérne a közéletbe, a négyéves Archie-val és a kétéves Lilibettel.

Harry herceg és Meghan Markle házasságáról sok, egymásnak ellentmondó hír lát napvilágot. Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Bennfentesek szerint Harry soha nem felejti el, hogy gyerekként mi mindent kellett átélnie, amikor édesanyjával Dianával és bátyjával Vilmossal folyton lesifotósok vadásztak rájuk, míg Meghan színésznőként időnként igényelné a rivaldafényt. A herceg azonban nem csupán a gyerekeket félti, többször megemlítette azt, például az életükről szóló dokumentumfilmben is, hogy tart attól, hogy Meghan úgy végzi, mint édesanyja, Diana.

Arról is beszámolt egy ismerősük, hogy amíg Harry egy szingapúri jótékonysági sporteseményen vett részt, addig Meghan Taylor Swift Los Angeles-i koncertjén szórakozott barátnőjével, Lucy Fraserrel.

A The Sunnak a pár ismerősei arról is beszéltek attól még, hogy más karrierterve van Meghannak, mint Harrynek, a kapcsolatuk és szerelmük erős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.