Előszülinapi vacsin kapták lencsevégre Meghant és Harryt: lesifotókon a sussexi pár

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Meghan Markle lesifotó Harry herceg születésnap vacsora
Pénteken, augusztus 4-én 42 éves Meghan Markle. Ahogy írtunk róla, a hírek szerint szűk csalái körben vagy egyenesen csak kettesben Harryvel ünnepel, azaz semmiképpen nem akar nagy felhajtást a nagy napon. Most azonban lesifotók készültek a párról és egy barátjukról, amikor szerdán vacsorázni indultak. 

A sussexi pár szerda este a kaliforniai Montecitóban a Tre Lune-ban vacsorázott. Amikor megérkeztek, le is fotózták őket, a képeket pedig a Daily Mail tette közzé. Meghant és Harryt elkísérte Matt Cohen is, aki Meghan régi barátnőjének, Heather Doraknak a férje.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban. Forrás: AFP/Saeed Khan

Az olasz éttermet egyébként imádják a hírességek, gyakran jár oda Kevin Costner, Kenny Loggins, Kourtney Kardashian és Travis Barker is.

"Úgy tűnik, hogy egymás társaságát és a vacsorát is nagyon élvezték" - nyilatkozta egy szemtanú a People-nak. Valószínű, hogy ez egy előszülinapi vacsi lehetett, majd Meghan a nagy napot, otthonukban a családdal tölti. A fotók tanúsága szerint valószínűleg nem igazak a pár válásáról szóló pletykák, és ahogy barátaik is állítják, minden rendben van közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.