Élő adásban szólt rá Meghan Markle Harryre: először szerepeltek együtt a válásukról szóló pletykák óta

kampány Meghan Markle Archewell videóintejú Harry herceg
Közös videóintejút adott a minap Meghan Marle és Harry herceg. A párról - a korábbi, házasságuk megromlásáról szóló pletykákkal ellentétben - sugárzott a harmónia.

A videóban Harry és Meghan gratulált az Archewell Alapítvány által támogatott Responsible Technology Youth Power Fund alapítványnak, amely olyan fiatalokat segít, akik részt vesznek a igazságosabb technológiai ökoszisztémáért folytatott küzdelemben. Az alapítvány legutóbbi pályázatának nyerteseit a sussexi pár az otthonából hívta fel - írja a Mirror.

Meghan Markle, amikor betöltötte a 40. életévét Archewell névre hallgató jótékonysági kampányt szervezett, amely a COVID-19 után a munkaerőpiacra visszatérni próbáló nőket segítette.

„Köszönjük, hogy mindent megtesznek, különösen a gyerekeink hihetetlenül hálásak" - mondta Harry, mire Meghan kijavította férjét: „Még nem tudják, de tudni fogják!"

Ahogy arról írtunk, egy, a párhoz közelálló forrás azt állítja Harry herceg és Meghan Markle házasságával a pletykák ellenére semmi gond nincs. Hozzátette, a párnak elege van a spekulációkból, és hogy mindenki azt lesi, mikor és hol jelennek meg egymás nélkül.

"A szakításról szóló pletykák abból adódtak, hogy Harry egyedül utazott Afrikába, de ez egy munkaút, ennek semmi köze a házasságukhoz" - idézi egy ismerősüket Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.