Kiderült, mennyi pénzt kapott Meghan Markle és Harry herceg a Netflixtől

sorozat pénz Meghan Markle Netflix Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg Netflix-sorozatának hatalmas a nézettsége, és hatalmas vitákat is váltott ki a megjelenés után. A királyi család a mai napig nem kommentálta Meghan és férje állításait, az életüket úgy folytatják, mintha mi sem történt volna, valószínűleg azt gondolják, az érdektelenség fáj a legjobban. Ha reakciót nem is tudott a lázadó házaspár kicsikarni, egy biztos, nagyon gazdagok lettek.

December 8-án jelent meg Harry herceg és Meghan Markle doku-sorozata, amiben elmesélik a saját történetüket, egészen a megismerkedésüktől a királyi családból való kilépésükig. A Meghan & Harry című hatrészes sorozatot Liz Garbus rendezte, és archív felvételeket, valamint a pár barátaival, családjával, munkatársaival készített interjúkat tartalmaz.

Ezek a privát fotók is megjelentek a sorozatban Forrás: AFP/Handout


A Netflix még 2020-ban kötött szerződést Harry és Meghan cégével, hogy dokumentumfilmeket, játékfilmeket, gyermekműsorokat és fogatókönyveket készítsenek. A Mirror úgy tudja, az ügylet összértéke elérheti a 100 millió dollárt, ezt azonban még egyik fél sem erősítette meg.

A brit lap is arról írt a sorozat megjelenése után pár héttel, hogy Károlyt nem érdeklik a doku-sorozatban elhangzottak, továbbra is a békére törekszik, ezért meghívja Harry herceget és Meghan Markle-t a jövő májusban esedékes koronázási ünnepségre. Nem szeretne rossz viszonyt ápolni velük annak ellenére, hogy a házaspár több alkalommal is támadást inézett a királyi család ellen. A netflixes doku-sorozatban többek között olyan dolgokat is állítanak, hogy Vilmos hercegnek és a király családnak fájt, hogy Meghan népszerűbb volt Katalin hercegnénél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.