Rúzsa Magdi: Az a heti egy alkalom, amikor ki tudok törni, nagyon kell nekem

Forrás: https://www.instagram.com/ruzsamagdolna/ -
Rúzsa Magdi hármasiker interjú magánélet változás
Az énekesnő ritkán áll kamera elé, most viszont őszintén beszélt a hármasikreiről, és arról, hogyan egyezteti össze a gyereknevelést a karrierjével. 

Akik követik Rúzsa Magdit, tudják, hogy az énekesnő ritkán beszél a magánéletéről és a családjáról.
Most viszont kivételt tett, és interjút adott a Tények Plusznak, melyben őszintén és rélszletesen mesél az életét nagyban megváltoztató időszakról, vagyis arról, hogyan tud a színpadon is díva lenni, miközben hármasikreit neveli.

Rúzsa Magdi Forrás: https://www.instagram.com/ruzsamagdolna/

Az énekesnő azt állítja, nagyon sokat változott a gyermekei születése óta. Az anyaság nem csupán móka és kacagás, hanem kőkemény feladat, pláne, ha a karriert is építeni kell közben. Rúzsa Magdi egyszerre feleség, díva és egymást érik a teltházas nagykoncertjei is.

"Azt érzem, hogy az elmúlt időszakban olyan nagyon sokat dolgoztam, hogy nekem is jó egy kicsit ez a lassabb tempó. Valahogy azt érzem, hogy jobban meg tudok élni ezáltal mindent. Nem érzem azt, hogy elveszek magamtól vagy a gyerekektől azzal, hogy becsukom magam mögött az ajtót otthon. Heti egy alkalommal nagyon jól esik, feltölt" - mesélte Magdi, aki úgy érzi, nagyon sok szempontból ő is megváltozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.