Napi horoszkóp 2023. augusztus 22.: a Skorpió szerencsés, a Vízöntő menjen a saját feje után

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Kedden a Skorpió jegyébe lép a Hold, ami intenzív érzéseket hoz. Napi horoszkóp következik a keddi napra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden valaminek a szem- vagy fültanúja leszel, ami igencsak felkavar. Ha tudsz segíteni azzal, hogy közbelépsz, feltétlen tedd meg! Te nagyon segítőkész ember vagy, és határozott is, ezek a tulajdonságok most mind nagyon jól jönnek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vannak napok, amikor bármi is történik körülöttünk, mi mindig mindenben csak a negatívumot látjuk meg. A pohár ma félig üres számodra, de tudod, hogy ze csak nézőpont kérdése. Mi lenne, ha kimozdítanád magadat ebből az állapotból?

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Te érdeklődő vagy és ha egy téma igazán izgatni kezd, akkor gyakran előfordul, hogy akár hosszú időt is képes lehetsz eltölteni azzal, hogy érdemi információkat szerezz. Ma viszont légy óvatos, mert egy ilyen helyzetben elképzelhető, hogy az eléd kerülő források nagy része egyszerűen hamis.

Napi horoszkóp 2023. augusztus 22.: a Skorpió szerencsés, a Vízöntő menjen a saját feje után Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mindenkinek vannak olyan viszonyai az életében, amelyekben, úgy érzi, sokkal többet ad bele, mint amennyit visszakap és ez az aránytalanság folyamatosan mérgezi a kapcsolatot. A bolygók jelzése szerint ez a probléma ma a te életedben is megnyilvánul. Állítsd vissza az arányokat!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szívesen segítenél valakinek, de az illető elhárítja. Ha így van, ne próbálj segíteni neki, tanácsot adni és ne is kérdezd arról, mi a baj. Hamarosan ő maga fog megkeresni, ha segítségre van szüksége.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden valamiért magányosnak érzed magadat, talán még úgy is, hogy közben vannak körülötted emberek, akik törődnek veled. Ha emellett te még is úgy érzed, hogy falak közé vagy zárva, annak valami más oka lehet. Talán bánt valami, amit meg kellene osztanod másokkal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.