Nem szeretnéd, hogy az otthonod "gagyi" legyen? Kiderült, hogyan kerülheted el

Forrás: TikTok -
gagyi hatás Barta Zsanett szőnyeg lakberendező építész magazin
Az ízlésről nem lehet vitatkozni - tartja a mondás, ám az otthonunk berendezése során is vannak olyan dekorációs szabályok, amiket nem árt kerülni, ha stílusos és harmonikus környezetet szeretnénk kialakítani. Hogy milyen hibákat ne kövessünk el, arról TikTokon osztotta meg véleményét Barta Zsanett lakberendező-építész.

A stílusos és ízléses lakás berendezése nem egyszerű feladat, Barta Zsanett lakberendező-építész azonban elárulta, milyen hibákat ne kövessünk el. A TikTokra feltöltött sorozatának 5. részében ismét mutat példákat arra, miktől válhat "gagyivá" az otthonunk.

Barna Zsanett elárulta, mitől lesz gagyi a lakásunk Forrás: TikTok

1. Bundás WC-ülőke

Azok a fürdőszobai szettek, amikben a szőnyeg mellett van a WC fedelére, de még az ülőkére való bundás textília is, kerülendők. Az, hogy nem néz ki ízlésesen, az egyik dolog, de abszolút nem higiénikus.

2. Viaszosvászon terítő

Habár a könnyű tisztíthatóságuk miatt praktikusnak tűnhetnek a viszosvászon terítők, sajnos nem szépek. Barta Zsanett ajánlása szerin vagy egyáltalán ne takarjuk el az asztalunkat, vagy válasszunk egyszínű, színben az otthonunkhoz harmonizáló terítőt.

3. Harsány, mintás szőnyegek

A szőnyegek öltöztetik a lakást, melegséget és otthonosságot sugároznak, de csak akkor, ha stílusos darabot választunk. Egy harsány színű, túlságosan dúsan mintázott darab a gondosan berendezett otthonunk teljes összképét el tudja ronatni. Ha biztosra akarunk menni, inkább tartózkodjunk a mintáktól, és válasszun egyszínű szőnyeget.

A lista még folytatódik a Lakáskultúra cikkében.

Delfines vécéülőke és üvegtégla a lakásban? Ez bizony "full gagyi"!

Barta Zsanett nemcsak építészmérnökként vált sikeressé: a lakberendezésért rajongó felhasználók között is nagy népszerűségre tett szert a TikTokon. Íme, egy korábbi "gagyi-lista".

@zsanettbartaarchitects Válasz @Szendi-Horváth Fanni - sminkes részére írd meg kommentben, ha valamit kihagytam!☺️ #zsanettbarta#zsanettbartaarchitects#belsőépítészet#belsőépítész#belsoepiteszet#belsoepitesz#lakberendező#lakberendezésiötletek#felújítás#lakásfelújítás#lakásátalakítás#lakásdekoráció#építkezünk#otthondesign#otthondekoráció#otthondekor♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.