Delfines vécéülőke és üvegtégla a lakásban? Ez bizony "full gagyi"!

design otthon lakberendezés
Barta Zsanett nemcsak építészmérnökként vált sikeressé: a lakberendezésért rajongó felhasználók között is nagy népszerűségre tett szert a TikTokon.

A diplomás építészmérnök a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett és saját tervezői vállalkozása mellett magas színvonalú projekteken dolgozott itthon és külföldön egyaránt.

A TikTokon indított csatornáján Zsanett szakmai szemmel elemez furcsa lakberendezési megoldásokat, illetve hasznos tanácsokkal látja el a közönséget. Az egyébként kifinomult és kiváló ízléséről ismert építészmérnök nem riad vissza a gyatra minőségű lakások témájának körüljárásától sem.

@zsanettbartaarchitects Mit hagytam ki szerinted a listáról? www.zsanettbarta.com #zsanettbarta#zsanettbartaarchitects#belsőépítészet#belsőépítész#lakberendezés#lakberendező#lakberendezésiötletek#lakberendezésitrükkök#felújítás#lakásátalakítás#kivitelezés#építkezés#építkezünk#otthonszépítés#otthondekor#otthondesign#gagyi#epiteszmernok#házépítés♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Hogyan ne legyen gagyi a lakásod? című videói közkívánatra készültek: ezekben Zsanett számos olyan tételt sorol fel, melyekkel valószínűleg a nézők is egyetértenek. Ilyen például a csiricsáré delfines vécéülőke, a már elavultnak számító üvegtéglás megoldások, illetve a téglahatású öntapadós tapéták, falpanelek.

Zsanett természetesen nem csak TikTok-profilt üzemeltet: Instagram-oldalán építészeti munkásságát is bemutatja, amely tovább erősíti szakmai hitelességét a közönség szemében.

Ha kíváncsi vagy Zsanett többi videójára, irány a Lakáskultúra cikke!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.