Tóth Vera esküvőjén ott volt Krausz Gábor is - Akkor még minden rendben volt köztük Gabival?

Forrás: Instagram/Playboy Hungary -
Tóth Gabi esküvő Krausz Gábor válás Tóth Vera
Alighogy bejelentette válását Tóth Gabi, jött is a hír, hogy nővére, Vera, augusztus első hétvégéjén titokban férjhez ment. Sokan találgatták akkor, hogy Veráék esküvőjén Gabi még Krausz Gáborral jelent meg, vagy már az új kedvese, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence kísérte el.

Tóth Vera már több fotót is mutatott a nagy napról, most azonban egy videót is posztolt, megmutatta követőinek, milyen volt a lakodalom. A meghívottak között több ismert ember is volt, velük ünnepelt többek között Horváth Charlie és Mujahid Zoli is. Gabi kislánya, Hannaróza elragadó kis koszorúslány volt, a videón azt is láthatjuk, amint az édesanyjával táncol. Majd egyszer csak feltűnik Krausz Gábor is, amint Verának gratulál. A sztárséf tehát ott volt az esküvőn, elképzelhető, akkor még minden rendben volt köztük Gabival?

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Instagram/Playboy Hungary

Vera a videóhoz egy hosszabb bejegyzést is írt, amiben köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették abban, hogy az esküvőt megtarthassák:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.