Van öt dolog, amivel őrületbe kergetheted a fodrászodat - A vendégeknek is vannak rossz szokásaik

Forrás: Shutterstock -
probléma szokás haj vendég fodrász
Egy fodrász rántotta le a leplet azokról a szokásokról, amikkel a vendégek nagyon fel tudják őket bosszantani. 

Ha nem szeretnénk felbosszantani vagy megbántani a fodrászunkat, akkor jobb, ha bizonyos dolgokat nem teszünk meg. A kanadai Telesa Brown a TikTokon árulta el, hogy mik azok a szokások, amik igazán őrületbe tudják kergetni a fodrászokat.

Forrás: Shutterstock
  1. Késés
    Talán kevesen gondolnak bele abba, miért is probléma akár egy 10 perces késés is: a fodrászok ideje némi ráhagyással ugyan, de pontosan be van osztva. Ha egy, vagy két ember is késik, akkor az a többi vendégre is hatással lesz. Ha valaki egyáltalán nem jelenik meg, előfordulhat, hogy valamennyi díjat így is fizetnie kell, hiszen elvette a lehetőséget egy másik embertől.
  2. Koszos haj
    Ez legfőképp akkor probléma, ha a vendég hajfestésre érkezik, hiszen azt mosás előtt, száraz hajon végzik a szakemberek. „A hajfesték jobban működik tiszta hajon" - mondta Telesa Brown.
  3. Betegség
    Soha ne menjünk el betegen semmilyen szolgáltatóhoz, fodrászhoz sem. Ha emiatt mondjuk le az időpontunkat, azzal kapcsolatban a fodrászok is megértőek.
  4. Variálás
    Ha teljesen más időpontot kérsz, mint amit eredetileg lefoglaltál, az szintén problémás.
  5. Panaszkodás
    Ha valaki minden korábbi fodrászára panaszkodik, és úgy érkezik, hogy senki nem tudta még jól megcsinálni a haját az azt is jelentheti, hogy valójában annak a személynek semmi nem felel meg. „Ez általában azt jelenti számomra, hogy valószínűleg bármit is csinálok, nem lesz elégedett a vendég. Ez azt az érzést váltja ki belőlem, hogy nem akarom megcsináltatni a frizuráját."
@telesabrown#5 is the worst one. Stop it! #calgary#hairstylistsoftiktok#hairstylistsbelike#hairstylistsproblems#helpmehelpyou#bebetter♬ Storytelling - Adriel

A második pont több felhasználót is meglepett, mivel eddig úgy tudták, hogy a frissen mosott haj nem ajánlott, de valószínűleg ez egy régi beidegződés - a modern festékek már másként működhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.