Megházasodott Calvin Harris: szívszorító fogadalmat tett feleségének

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
Calvin Harris házasság dj fogadalom
A hétvégén Calvin Harris örök hűséget fogadott szerelmének Vick Hope-nak fejét. Az újdonsült házasok a Northumberland állambeli Alnwickben található Hulne Priory-ban tartott szabadtéri ceremónián mondták ki a boldogító igent. 

Calvin Harris tavaly nyáron jegyezte el rádiós műsorvezetőként dolgozó szerelmét, Vick Hope-ot. A jegyespár múlt szombaton, a Northumberland állambeli Alnwickben található Hulne Priory-ban tartott szabadtéri ceremónián kelt egybe. Információk szerint nagyon megható szertartás volt.

Egy bennfentes felfedte a pár romantikus fogadalmának részleteit, Calvin többek között azt mondta Vicknek:

"Ígérem, hogy a csapattársad, a legjobb barátod és egy életre társad leszek".

Megházasodott Calvin Harris: szívszorító fogadalmat tett feleségének Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

A ceremónia után az újdonsült házasok egy pazar Glastonbury témájú bulit csaptak, a meghívottak között több celeb is jelen volt: a Big Brother műsorvezetője, AJ Odudu, valamint a BBC rádiós DJ-je, Vernon Kayés Scott Mills is a párral ünnepelt, valamint Vick Radio 1 társműsorvezetője, Jordan North is tiszteletét tette a nagy napon - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.