Chris Evans feleségül vette16 évvel fiatalabb barátnőjét: a gyönyörű Alba Baptista 26 éves

házasság fiatal feleség Alba Baptista Chris Evans
Chris Evans elvette 16 évvel fiatalabb kedvesét, Alba Baptista portugál színésznőt. Kapcsolatuk 2022 novemberében kezdődött. 

A 42 éves Chris Evans a hétvégén megnősült, újdonsült felesége, Alba Baptista 26 éves. A színésznőt a Mrs. Harris Párizsba megy című filmből ismerhetjük.A Page Six információi szerint szombaton mondták ki a boldogító igent bostoni otthonukban, egy zártkörű, privát esküvőn. Csak a közeli rokonok és barátok vehettek részt az esküvőn, Evans kollégái közül csak kevesen voltak jelen. Úgy tudni, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner ott volt.

2022 novemberében kezdtek terjedni a pletykák, hogy Amerika Kapitány összejött a fiatal színésznővel, majd nem sokkal ezután a Central Parkban látták őket sétálni. Evans idén januárban vállalta fel nyíltan a kapcsolatát, közösségi oldalán olyan videókat osztott meg, melyeken a barátnője is szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.