Bizarr felvétel arról, hogyan készül a felvágott: ezek után ennél belőle?

TikTok felvétel felvágott elkészítés
A TikTok-ra került fel egy bizarr videó arról, hogyan készülnek a boltok polcain kapható felvágottak. Figyelem! Aki eddig rajongója volt a különböző féle felvágottaknak, annak a felvétel megtekintése után könnyen megváltozhat a véleménye. 

A felvétel elején jól látható, hogy egy gyártási folyamatot kísérhettünk figyelemmel, ám először még sejteni sem sejthetjük, hogy mit. Ezt követően csak azt látni, hogy a maszkot és védőöltözetet viselő dolgozók egy nagy üstből lapáttal szednek ki egy leginkább krémnek vagy fagylaltnak tűnő habos anyagot, amit aztán kisebb formákba töltenek, majd azokat sütőbe teszik - írja a Ripost.

A videó végén derül ki a néző számára, hogy a sütőből kivett majd vékonyra szelt darabkák azok a felvágottak, amelyeket leveszünk a boltok polcairól. A felvétel alatt több megdöbbentő komment érkezett.

"Fúj, ilyet sem eszem többet!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.